Skip to main content

Online Árajánlatkérés

Tervezze meg saját kertjét SWALK térkövekkel!
Szakértőink szívesen segítenek az Ön projektjében.

A SWalk térkövek innovatív és értékes megoldásokat kínálnak az Ön által elképzelt világ megvalósításához.

Szívesen állunk rendelkezésre ingyenes kalkuláció készítéséhez, melyhez a formula mezőinek kitöltésére van szükség.
Alábbi adatokat várjuk:

  • A kivitelezés pontos helyszíne
  • Burkolatlerakási terv vagy szabadkézi skicc a projektről
  • A terület körülbelüli méretei, dimenziói
  • Helyszíni adottságok, egyéb sajátosság
  • Fotó a helyszín jelenlegi állapotáról
Screenreader label
Kérjük, válasszon vázlatot vagy tervet a számítógépéről (pdf, png, jpg, jpeg)
* Kötelezően kitöltendő
Screenreader label

Sikeresen lezárult a térburkolatok innovációs fejlesztése

12.11.2020

Sajtóközlemény

Sikeresen lezárult a térburkolatok innovációs fejlesztése 

2019 / 11 / 20

Az SW Umwelttechnik Magyarország Építőelemgyár Kft. 997, 43 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében „Az SW Umwelttechnik Magyarország Kft. alsózsolcai telephelyén térburkolatok innovációs fejlesztése” címmel benyújtott pályázatával.

 

A GINOP-2.1.1-15-2015-00576 azonosító számú projekt keretében piacorientált kutatás-fejlesztés valósult meg a SW Umwelttechnik Magyarország Kft alsózsolcai telephelyén. A beruházás évi 2 milliárd forint árbevételt eredményez majd és 25 új munkahelyet is teremt.

 

A „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása” c. felhívás szellemében a Kft. 2015-ben azzal a céllal fogott bele egy forradalmian új termékcsoport, az elektronikus szerelvényekkel vagy egyéb információtechnológiai alkatrészekkel felszerelhető térburkolatok kifejlesztésébe, hogy Magyarországon, az európai uniós országokban és tágabb nemzetközi platformon is jelentős hozzáadott értékű, jelenleg nem gyártott, az alkalmazhatóság illetve a környezeti fenntarthatóság követelményeinek megfelelő technológiát fejlesszen ki és értékesítsen alsózsolcai telephelyén.

 

A projekt keretében létrehozott termék új, a betonipartól távol álló technológiák egyszerű integrálását teszi lehetővé széles körű felhasználásra, mely magában foglalja az előállításhoz szükséges ismeretek megszerzését, továbbfejlesztését, technológiák, prototípusok fejlesztését. A projekt során végzett kutatások, vizsgálatok eredményei gyakorlatban is hasznosíthatók, magas újdonságtartalmúak. Ennek a fejlesztésnek elválaszthatatlan részeként itthon „Bennmaradó héjmag vibrált-sajtolt betontestek belső üregének létrehozására” címmel hazai szabadalom, számos európai uniós országban pedig használati mintaoltalom került bejegyzésre.

 

Az SW Umwelttechnik átfogó beruházása kiterjed más mellett egy 3200 m2 területű betonblokk-gyártó csarnok, valamint adagoló és keverő berendezés építésére, egy világszínvonalú, teljes mértékben automatizált betonblokk-gyártó technológiai sor létesítésére, adagoló és keverő berendezés beszerzésére (nagyteljesítményű magbeton- és kopóréteg-keverő, silórendszer, kavicsbetároló rendszer), érlelőkamra kialakítására, csomagológépekre, közlekedőút létrehozására kamionok számára.

 

 

 

További információ kérhető: 

Jeschek Beáta

+36 30 267 8626 / beata.jeschek@sw-umwelttechnik.hu


SW Umwelttechnik Magyarország Kft.
2339 Majosháza, Tóközi út 10.